Här hittar du all info om att boka Kraniosakral behandling.

Tidsbokning och Pris

Det bästa är att boka tid via webbokningen. Via länken längre ner på sidan kommer du direkt till webbokningen och kan välja din tid själv i kalendern.
Om du vill prata med mig personligen kan du ringa
070-771 03 06.

Pris:
800 kronor
för 1 timme.
1200 kronor för 1,5 timme.
Du kan betala direkt eller på plats med Swish, kort eller kontant.

Värdekort

Du kan också köpa värde paket med 5 st 1-timmes behandlingar med 5 % rabatt för 3800 kr (värde 4000 kr). eller 10 st 1-timmes behandlingar med 10 % rabatt för 7200 kr (värde 8000 kr).

Du hittar paketen i den nya webbokningen.

Hur ofta?

Oftast bokar jag in behandlingarna med 1- 2 veckors mellanrum. Det går också bra att ha längre tid mellan behandlingarna.

Plats

Solrosen Helhetscenter
Rapsgatan 3
i Stockholm

Hur många behandlingar behöver man?

Det är olika hur många behandlingar man behöver beroende på vad man vill behandla, hur länge man gått med något problem, plus att olika personer svarar olika fort på behandling. Därför är det svårt att säga något generellt om det här. Det är vanligt att man tar behandlingar lite oftare i början, oftast 1 gång i veckan, och senare när man börjat få mer balans tar man längre tid mellan gångerna. De flesta brukar uppleva någon skillnad direkt efter första behandlingen, men för att få en varaktig förbättring på något som man gått med länge är det inte ovanligt att man kan behöva uppåt 10 behandlingar eller fler. En del behöver mindre och en del behöver fler.

Det är också vanligt att man tar behandlingar som förebyggande friskvård regelbundet. Det är förstås det bästa. Det kan vara allt ifrån en gång i veckan till en gång i kvartalet, men det vanligaste är en gång i månaden.

Hur går kraniosakral behandling till?

Klienten är alltid fullt påklädd under behandlingen och ligger på rygg på en behandlingsbänk. Sen jobbar jag med ett mjukt tryck och mjuka rörelser för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin optimala lodlinje och en balanserad Kraniosakral-puls. Eftersom jag också har mycket utbildning och erfarenhet av att jobba med väldigt höga energifrekvenser, kan jag kombinera det fysiska med det energimässiga för en mer holistisk behandling. Jag avslutar med att balansera personens energifält.

Jag behandlar inte barn under 8 år.

HRV stress- och adaptionsanalys

Jag erbjuder också stress- och adaptionsanalys genom att testa HRV via elektroder man fäster på handlederna. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Om du är intresserad av detta kan du boka in det i samband med din kraniosakrala behandling. Programmet kan också generera ljudfrekvenser som är balanserande för dig just nu baserat på din mätning. Ljudfrekvenserna är inbakade i olika naturljud.
Kostnad 450 kr.
Du kan också boka in detta separat som en egen tid.
Ta med ett USB-minne så du kan få med dig ljudfilen hem. Du kan också köpa ett USB minne av mig för 50 kr.


Webbokning:

Du som har tagit C19 vax eller andra mRna sprutor ska vänta MINST 4 VECKOR innan du kommer hit. Om du fått problem eller besvär efter sprutan så ska du anmäla skadan till läkemedelsverket.

Om du har problem med bokningsformuläret går det också bra att boka via telefon på nr 070-771 03 06. Då behöver jag fullständigt namn, önskad tid, telefonnummer och e-post adress.

Här nedan kan du boka tid. Observera att bokningen är bindande. Avbokning senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

Boka tid:

Hittar du ingen tid här som passar? Ring och hör om jag fått in något återbud någon annan tid!


Vägbeskrivning

Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.

Söker du en Kraniosakral Terapeut någon annanstans än Stockholm? Se under fliken "Sök Terapeut" på Kraniosakrala Yrkesförbundets hemsida eller på Kraniosakrala Terapeutförbundets hemsida.