Jag erbjuder också en del andra behandlingar och sessioner utöver kraniosakral terapi. HRV stress- och Adaptionsalanys kan också kombineras med behandlingen.

HRV Stress- och Adaptionsanalys

Alfa Fractal System

Jag erbjuder också stress- och adaptionsanalys genom att testa HRV via elektroder man fäster på handlederna. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Om du är intresserad av detta kan du boka in det i samband med din kraniosakrala behandling. Programmet kan också generera ljudfrekvenser som är balanserande för dig just nu baserat på din mätning. Ljudfrekvenserna är inbakade i olika naturljud.
Kostnad 450 kr.
Du kan också boka in detta separat som en egen tid.
Ta med ett USB-minne så du kan få med dig ljudfilen hem. Du kan också köpa ett USB minne av mig för 50 kr.

Reconnective Healing

Reconnective Healing är bland de mest fantastiska metoder jag har träffat på!

  • Reconnective Healing sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.
  • Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat effekt i kroppen på både den som ger och får behandling.
  • Det balanserar hela människans alla system
  • Man behandlar inte särskilda symptom och kan därför inte garantera ett specifikt resultat. Ibland kommer healingen som du förväntar dig, ibland kommer den på ett helt annat sätt, men det blir alltid det personen behöver.
  • Trots det händer det ofta att människor blir av med även långvariga problem i kropp och sinne. Andra kan tex uppleva att en process sätts igång som leder till en större harmoni i livet eller en känsla av mer helhet och mening. Eller något annat. Möjligheterna är oändliga.

Du kan boka tid för en behandling på LightTransmission.

Kom igång med Mindfulness

Vill du lära dig Mindfulness men känner att du har svårt att hitta tid för det? Lägg ner ca 15 minuter om dagen under 14 dagar och lär dig grunderna i Mindfulness! Kursen är på distans via datorn.

Mer info och anmälan på LightTransmission.

BQH och QHHT sessioner

BQH session och Quantum healing hypnos
Regression för insikter och healing - en spännande resa i ditt inre!
Här nedan kan du se en presentation av hur en session går till.


Du kan boka tid för en session på LightTransmission.

Guidade Meditationer

Guidade meditationer har visat sig vara ett mycket bra redskap för att jobba med sig själv och sin utveckling. Du kan använda dem för att öka din medvetenhet, skapa balans, ge kraft och stöd i att utvecklas med glädje och som en hjälp för att lösa upp spänningar och blockeringar som håller dig separerad från din innersta essens och kärna och därmed från enheten. Vi erbjuder också kurser i Meditation, Mindfulness och personlig utveckling på LightTransmission.

Här kan du prova på en kort meditation: