Webbokning: Boka Kraniosakral terapi här:
Klicka här för att boka tid

Telefon:
070-771 03 06
------------

Boka Distansbehandling med Reconnective healing här

Distansbehandling med Reconnective Healing


Eftersom en del av mina Kraniosakral kunder är oroliga för att komma och ta behandlingar just nu på grund av coronaviruset, har jag beslutat att erbjuda mina kunder att boka Reconnective Healing på distans som ett alternativ..Om du har fått Kraniosakral behandling av mig under de senaste åren så har du sannolikt redan provat på Reconnective healing eftersom jag vanligtvis avslutar med 5 minuters Reconnective healing.

Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom
. Det är en metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne och räknas som friskvård. Det är en mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt, Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik. Det fungerar lika bra på distans som direkt.

Jag förstår att detta kan låta konstigt för många människor. Det finns dock mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat positiva effekter i kroppen på både den som ger och får behandling, samt att det fungerar på distans, se:
https://www.thereconnection.com/science-research och
https://www.adlibris.com/se/bok/science-confirms-reconnective-healing-frontier-science-experiments-9781467948203

I första hand gäller det här erbjudandet dig som redan har en öppenhet för energier och det här sättet att jobba. Jag har inget intresse av att försöka övertyga skeptiker. Om du vill prova på en kortare distansbehandling finns också den möjligheten.
Mer info och tidsbokning hittar du här.


Du kan också fortfarande boka Kraniosakral terapi som vanligt här nedan!Tidsbeställning
Det bästa är att boka tid via webbokningen. Vi länken nedan kommer du direkt till webbokningen och kan välja din tid själv i kalendern.
Om du vill prata med mig personligen kan du ringa 070-771 03 06.

Lokalen finns på Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3 i Stockholm.

Pris
700 kronor för 1 timme.
Du kan betala med Swish, kort eller kontant.
Du kan också förskottsbetala 10 behandlingar och få 10 % rabatt.
Priset är då 6300 kr för 10 behandlingar.

Hur ofta?
Oftast bokar jag in behandlingarna med 1- 2 veckors mellanrum. Det går också bra att ha längre tid mellan behandlingarna.

Hur många behandlingar behöver man?
Det är olika hur många behandlingar man behöver beroende på vad man vill behandla, hur länge man gått med något problem, plus att olika personer svarar olika fort på behandling. Därför är det svårt att säga något generellt om det här. Det är vanligt att man tar behandlingar lite oftare i början, oftast 1 gång i veckan, och tar längre tid mellan gångerna senare när man börjat få mer balans. De flesta brukar uppleva någon skillnad direkt efter första behandlingen, men för att få en varaktig förbättring på något som man gått länge med är det inte ovanligt att man kan behöva uppåt 10 behandlingar eller fler. En del behöver mindre och en del behöver fler. Det blir också vanligare och vanligare att man vill ha behandlingar som förebyggande friskvård regelbundet. Det är förstås det bästa. Det kan vara allt ifrån en gång i veckan till en gång i kvartalet, men det vanligaste är en gång i månaden.

Hur går behandlingen till?
Klienten är alltid fullt påklädd under behandlingen och ligger på rygg på en behandlingsbänk. Sen jobbar jag med ett mjukt tryck och mjuka rörelser för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till sin optimala lodlinje och en balanserad Kraniosakral-puls. Eftersom jag också har mycket utbildning och erfarenhet av att jobba med väldigt höga energifrekvenser, kan jag kombinera det fysiska med det energimässiga för en mer holistisk behandling. Jag avslutar med att balansera personens energifält.

Jag behandlar inte barn under 8 år.

HRV stress- och adaptionsanalys
Jag erbjuder också stress- och adaptionsanalys genom att testa HRV via elektroder man fäster på handlederna. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Om du är intresserad av detta tar det ca 5 minuter av tiden. Programmet kan också generera ljudfrekvenser som är balanserande för dig just nu baserat på din mätning. Ljudfrekvenserna är inbakade i olika naturljud. Ta med ett USB-minne så du kan få med dig ljudfilen hem. Du kan också köpa ett USB minne av mig för 40 kr.


Här nedan kan du boka tid. Observera att bokningen är bindande. Vid förhinder, ring återbud senast dagen före. Ej avbeställd tid debiteras.

Du får en bokningsbekräftelse via e-post. Om du inte hittar den, titta om den kommit till skräpposten. Om du inte hittar den där heller – ring!

WEBBOKNING:


Klicka här för att boka Kraniosakral terapi

Klicka här för att boka Kraniosakral terapi


Hittar du ingen tid här som passar? Ring och hör om jag fått in något återbud någon annan tid!

Vägbeskrivning:
Det lättaste är att ta sig till Ringvägen 66. BREVID PORTEN finns en trappa. Gå ner för den och fortsätt rakt fram. Framme på din vänstra sida ser du en fotbollsplan. MITT EMOT där den tar slut, alltså framme på din högra sida är gaveln på ett hus och där ligger porten. Det är Rapsgatan 3. Lokalen ligger en trappa ner.


Söker du en Kraniosakral Terapeut någon annanstans än Stockholm? Se under fliken "Sök Terapeut" på Kraniosakrala Terapeutförbundets hemsida.
OBS! KONTAKTFORMULÄRET NEDAN ÄR TRASIGT, SÅ KONTAKT SKER ENDAST VIA TELEFON.Namn E-post
Telefon Företag
Meddelande  
 
 


Att hjälpa människor till bättre hälsa och välmående på ett naturligt sätt.

Att sprida hälsa, harmoni och välmående genom naturliga behandlingar och information och på så sätt bidra till en bättre värld.