Jag har vinterstängt och kommer åter första veckan i februari. Det finns tider att boka då om du bläddrar fram i kalendern på webbokningen.

Webbokning: Klicka här för att boka tid
QHH hypnos
Quantum healing hypnos
Regression för insikter och healing - en spännande resa i ditt inre!
Här nedan kan du se en presentation av hur en session går till.


Du kan boka tid för en session på LightTransmission.

Guidade Meditationer
Guidade meditationer har visat sig vara ett mycket bra redskap för att jobba med sig själv och sin utveckling. Du kan använda dem för att öka din medvetenhet, skapa balans, ge kraft och stöd i att utvecklas med glädje och som en hjälp för att lösa upp spänningar och blockeringar som håller dig separerad från din innersta essens och kärna och därmed från enheten. På LightTransmissions Meditationsrum. finns flera guidade meditationer som du kan göra där gratis eller köpa för nedladdning samt flera webföredrag och webkurser.

Här kan du prova på en kort meditation:


Reiki-healing
Reiki är en universell healingenergi som man förmedlar via sina händer. Det är en mjuk men ändå kraftfull metod att återställa energibalansen i kroppen och sinnet och på så sätt uppnå större harmoni och hälsa. Jag har blev Reiki Master Lärare 1995. Reiki är en av de mest fantastiska metoder jag träffat på eftersom den är så enkel och ändå kraftfull. Reiki är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs. Reiki är bra både som en egen behandling eller i kombination med andra behandlingsmetoder och man väljer själv hur många steg man vill ta.
Världshälsoorganisationen WHO har godkänt Reiki som behandlingsmetod och den utövas på många sjukhus utomlands.
Reikibehandlingar är godkänt som friskvård i Sverige och är därför avdragsgillt för arbetsgivare som ger sina anställda friskvårdspengar.
LightTransmission. erbjuder jag Reiki-healing som en distanskurs som du kan gå i lugn och ro från ditt eget hem via din dator. Du ska under kursen göra vissa uppgifter och skicka in för att bli godkänd på kursen.

Energiarbete & Medvetande
Det är inte så mycket en behandling egentligen, utan mer ett redskap att själv använda för sin egen utveckling. Det är vad jag själv använder mig av och därför vill jag också dela med mig av det till andra. Därför erbjuder jag distanskursen: "Energiarbete & Medvetande". En kurs för dig som är intresserad av, och har hållit på ett tag med din andliga utveckling.
Du lär dig jobba med vissa energier för öka din medvetenhet och din egen utveckling via olika meditationsövningar. Redskap som kan vara en hjälp till att leva ett mer harmoniskt liv fokuserat i ditt hjärta. Det finns idag 3 steg på kursen. Du kan gå steg 1 och steg 2 gratis på LightTransmission.

Ljuskroppen
1998 kom jag i kontakt med kursen "Att väcka din ljuskropp". Det har under åren varit ett av de redskap jag använt mest för min egen utveckling och jag rekommenderar det varmt. Jag har jobbat väldigt mycket med det både för egen del och även hållit en del kurser i det, men numera håller jag inte såna kurser. Om du är intresserad av att veta mer eller gå kursen kan du läsa mer (på engelska) på www.orindaben.com.

Fytoterapi (örtmedicin)
Örter har använts för sina läkande egenskaper sedan urminnes tider. Numera har man även kunnat bekräfta deras läkande egenskaper i forskning efter forskning.

Örterna fungerar mycket bra i kombination med andra terapier, exempelvis KranioSakral terapi. Jag jobbar inte längre med örtmedicin och har inget lager med örter, men om det behövs för din behandling kan jag ibland rekommendera någon ört som du får köpa själv på hälsokosten. Om du är mer intresserad av örter kan du gå en gratis introduktionskurs till örter på LightTransmission.

Här kan Du läsa om andra metoder och behandlingar som jag använder mig av.

Jag har också gått många andra utbildningar, men det här är det jag ger ibland.

Huvudsakligen ger jag KranioSakral behandling, och sessioner i QHH hypnos. Jag vill dela med mig till andra av det bästa jag har. Flera av mina guidade meditationer kan du också lyssna på gratis på www.lighttransmission.se.